International Marketing

Nieuwe tekst 

Public Relations (PR)

PR wordt vaak gezien als het middel om free publicity te generen. Niets is minder waar! PR draait om de relatie tussen het merk en het publiek, kortom je imago. Enorm vergelijkbaar met brand activation. Daarom kan je ook hiervoor bij ons terecht om je brand awareness te vergroten!

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en merk onderdeel blijft van de conversatie tussen jouw consumenten, aspiratie doelgroep, media en inkopers. Dit doen we door verschillende communicatiemiddelen in te zetten, de middelen die passen binnen jouw strategie, budget en bij jouw doelgroep (aspiratie & consumenten).

Onze PR-retainer variert per klant, want ieder merk is anders en heeft een andere aanpak nodig. Om achter jouw ideale aanpak te komen starten we altijd met een SMC- plan. Hiermee maken we een Sales-, Marketing- en Communicatieplan om jouw commerciële doelstellingen te kunnen behalen en jouw doelgroep in kaart te brengen. Uiteraard komt ook de markt, concurrentie en het financiële plaatje aanbod in het SMC-plan.

Personal Branding

Likes, follows, comments, engagement, filters, influencers. Een kleine greep uit de termen die rondvliegen als het gaat om het inzetten van social media. Maar hoe zet je social media goed in om jouw merkbeleving te communiceren en om conversie te realiseren? Wij helpen je bij het inzetten van jouw socialmediakanalen als marketingtool in jouw brand activation &PR.

Workshops

Marketing buiten de grenzen van Nederland en zelfs Europa is vandaag de dag normaler dan ooit. Je Instagram account is zichtbaar over de hele wereld en door webshops kunnen je producten overal worden gekocht. Maar hoe maak je jouw marketing EU-ready of activeer je jouw brand in België, Polen of zelfs China? 

Wij hebben inmiddels ervaring met marketing, PR en brand activation in o.a. België, Verenigd Koninkrijk, Polen, Frankrijk, China en Amerika en kunnen u goed van dienst zijn in een adviserende of coördinerende rol. Voor meer informatie, neem contact met ons op.