“Marketing is gewoonweg het allerleukste dat er is!”

Amber van Sluijsdam

Wie, wat & waarom?

Al van kleins af aan wilde ik graag voor mezelf werken want degene waar ik enorm tegenop keek en nog steeds zie als mijn voorbeeld, mijn vader Arie, was en is ook nog steeds ondernemer en ZZP’er. Combineer dat met mijn droom om in de media en marketing te werken en je hebt Van Sluijsdam Consultancy.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het tot leven brengen van merken met marketingcampagnes mijn passie is. Ik vind het te gek om crossmediale campagnes op te zetten en hier van a tot z alles voor te regelen en te coördineren. De echte kick komt als ik zie dat de content op social media, de mailings, in-store (online en offline) en het event helemaal op elkaar aansluiten en elkaar hebben versterkt en een enorme conversie oplevert. Mijn hart gaat nóg sneller kloppen als die crossmediale campagne ook nog eens internationaal getrokken kan worden. Ik vind het enorm interessant om een campagne te vertalen naar de lokale cultuur en medialandschap. Ik heb het geluk gehad dat ik dit al veel heb mogen in doen voor merken als Ibiza Ice en Fresh ’n Rebel in landen als België, Verenigd Koninkrijk, Polen en China. 

 

En dat is precies wat ik met Van Sluijsdam Consultancy wil doen. Ik wil grote en kleine bedrijven helpen met het opzetten van hun strategie waarbij sales, marketing en communicatie in elkaar verweven zijn. Ik wil ze helpen hun merk lokaal en/of internationaal op de kaart te zetten en tegelijkertijd met marketingactiviteiten sales generen en merken tot leven brengen. Kortom, Touch hearts & minds to drive behaviour.

Wil je meer weten over mijn werk? Ik drink graag een kop cappuccino met je! Een koffieafspraak maken kan door te mailen naar amber@vansluijsdam.com.

Je kan ook een kijkje nemen op mijn CV  of LinkedIn profiel.

Klanten

Referenties

Kennis maken?