Amber van Sluijsdam

Ben je opzoek naar de persoon die de internationale marketingpuzzel kan oplossen? Dan ben je nu op de juiste website. 

Met meer dan 12 jaar ervaring in het marketing vak ben ik inmiddels gespecialiseerd in het verbinden van alle ‘dots’ binnen een marketingstrategie. Het liefst creëer ik internationale marketingstrategieën en breng ik die strategie tot leven met o.a. doelgerichte en multimediale campagnes, social media content en engagement trajecten voor upselling en loyaliteit van je klanten.

Een groot onderdeel binnen alle marketingstrategieën is PR (Public Relations). Dit omdat PR gaat over wat jouw doelgroep, stakeholders en werknemers van je denken, voelen bij je merknaam en het valt of staat bij een goede marketingfundering – branding. Voor een PR-project ben dus zeker ook op het juiste adres.


Jij als merk, Personal Branding


Marketing en PR is niet alleen voor merken en bedrijven maar ook voor personen. Het beste voorbeeld hiervan is Oprah of de Nederlandse Linda. Ik ga met professionals aan de slag om hun eigen PR en marketing op te pakken. We gaan in een traject langs jouw ‘why, how & what’, je doelgroepen en stakeholders, jouw optimale marketingmix en starten we met contentcreatie voor jouw marketingmix. Daarnaast geef ik je tijdens het traject handige tips & tricks over onder andere social media en contentcreatie.

Voor bedrijven die aan de slag willen met employer branding en van hun personeel ambassadeurs willen maken heb ik een interactieve en hands-on personal branding workshop ontwikkeld.

Klanten

Referenties