“Marketing is gewoonweg het allerleukste dat er is!”

Amber van Sluijsdam

Wie, wat & waarom?

Ik ben Amber van Sluijsdam de drijvende kracht achter Van Sluijsdam Consultancy, een commercieel marketingadviesbureau.

Met een commerciële, hands-on en creatieve aanpak help ik bedrijven met brand activation, PR, social media en marketingstrategieën. Mijn expertise ligt op het gebied van het coördineren en creëren van crossmediale en internationale campagnes die draaien om de interactie met de klant en het vergroten van de brand awareness onder communicatiedoelgroep om de omzet te verhogen.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in PR en social media, omdat die twee marketingtools het meest ingezet worden met brand activation. Maar ook voor een te gek (pr) evenement draai ik mijn hand niet om.

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij merken zoals Hitkrant, CosmoGIRL!, Patrôn tequila, Scavi & Ray Prosecco, Ibiza Ice en Fresh ’n Rebel. Bij deze merken ben ik veel bezig geweest met de activatie, PR, social media en brandmanagement.  Voor het merk Ibiza Ice was ik als International marketingmanager verantwoordelijk voor alle marketing in Nederland, België, Engeland en zelfs China.

Mijn liefde voor marketing & media komt voort uit mijn fascinatie voor media en hoe zij consumenten beïnvloeden. Ik vind het vandaag de dag nog steeds heerlijk om te zien en om mee te werken.

Wil je meer weten of een kennismaken? Vul dan het contactformulier in of neem een kijkje op mijn LinkedInprofiel of Instagram.

Amber

Klanten

Referenties

Kennis maken?