“Marketing is gewoonweg het allerleukste dat er is!”

Amber van Sluijsdam

Wie, wat & waarom?

Ik ben Amber van Sluijsdam de drijvende kracht achter Van Sluijsdam Consultancy, een commercieel marketingadviesbureau.

Met een commerciële, hands-on en creatieve aanpak help ik bedrijven met brand activation, PR, social media en marketingstrategieën. Kortom, alles waarmee jij jouw sales- en marketingdoelstellingen kan behalen!

Mijn expertise ligt op het gebied van het coördineren en creëren van crossmediale en internationale campagnes die draaien om de interactie met de klant en het vergroten van de brand awareness onder communicatiedoelgroep om de omzet te verhogen. 

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij merken zoals Patrôn tequila, Scavi & Ray Prosecco, Ibiza Ice, Sitecom, Fresh ’n Rebel en bij de mediamerken Hitkrant, CosmoGIRL! en MEIDEN magazine. Bij deze merken ben ik veel bezig geweest met de activatie, PR, social media en brandmanagement.  

Voor het merk Ibiza Ice was ik als International marketingmanager verantwoordelijk voor alle marketing in Nederland, België, Engeland en zelfs China. En momenteel coördineer ik voor Fresh ’n Rebel & Sitecom alle PR activiteiten in Europa.

Mijn liefde voor marketing & media komt voort uit mijn fascinatie voor media en hoe zij consumenten beïnvloeden. Ik vind het vandaag de dag nog steeds heerlijk campagnes op te zetten die de consument raken en zorgen voor een return of investment (ROI).

Wil je meer weten of kennismaken? Vul dan het contactformulier in of neem een kijkje op mijn LinkedInprofiel of Instagram.

Amber

Klanten

Referenties

Kennis maken?