Zonder marketing geen sales en andersom

Sales-, marketing- en communicatiestrategie

Sales en marketing, marketing en communicatie zijn in elkaar verweven en kunnen niet bestaan zonder elkaar. Een SMC-strategie combineert jouw salesdoelen met je marketingdoelen waardoor beiden elkaar versterken en jouw onderneming enorme successen kan brengen.

Op basis van jouw doelstellingen en merkidentiteit maken we samen of adviseren wij een sales-, marketing- en communicatiestrategie om jouw doelen te behalen.

360 graden sales, marketing & communicatie

Een SMC-strategie alleen is niet voldoende om jouw onderneming succesvol te maken en je doelstellingen te behalen.  Wij helpen je met de uitvoer van jouw strategie door het opzetten van de juiste en meetbare campagnes.

Wij streven ernaar om de campagnes crossmediaal op te zetten zodat je het meeste rendement haalt uit je campagne. Dit betekent dat je campagne en leadgeneratie naar je verkoopkanaal via diverse kanalen zichtbaar zal zijn en dat de content elkaar aanvult.

Ook moet je rekening houden met het aanpassen van je storytelling aan je medium. Zo plaats je op Instagram al andere foto’s of video’s dan je op Facebook zou moeten plaatsen en is een persbericht alweer heel anders dan een direct mailing naar je eindconsument.

Wil je weten hoe jij 360 graden campagnes kan inzetten om jouw sales te boosten? Maak dan snel een afspraak door te mailen naar info@vansluijsdam.com of vul het contactformulier in.

Don’t push people to where you want to be. Meet them where they are.