Zonder marketing geen sales en andersom

Sales-, marketing- en communicatiestrategie

Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau met een sales-, marketing-, en communicatiestrategie! Deze drie disciplines zijn nauw met elkaar verweven en kunnen elkaar enorm versterken. Dus combineer ze en behaal sneller dan je denkt al jouw doelstellingen.

Wij helpen je met maken van jouw SMC-strategie, die je ook kan gebruiken als businessplan.

Let op: iedere onderneming is uniek en heeft een eigen SMC-strategie nodig die past bij de aspiratiedoelgroep en de consumentendoelgroep. Daarom starten we altijd met een brainstorm voor we een strategie gaan maken en adviseren.

Meer weten? Maak nu een afspraak via het contactformulier.

360 graden sales, marketing & communicatie

Een SMC-strategie alleen is niet voldoende om jouw onderneming succesvol te maken en je doelstellingen te behalen.  Wij helpen je met de uitvoer van jouw strategie door het opzetten van de juiste en meetbare campagnes.

Wij streven ernaar om de campagnes crossmediaal op te zetten zodat je het meeste rendement haalt uit je campagne. Dit betekent dat je campagne en leadgeneratie naar je verkoopkanaal via diverse kanalen zichtbaar zal zijn en dat de content elkaar aanvult.

Ook moet je rekening houden met het aanpassen van je storytelling aan je medium. Zo plaats je op Instagram al andere foto’s of video’s dan je op Facebook zou moeten plaatsen en is een persbericht alweer heel anders dan een direct mailing naar je eindconsument.

Wil je weten hoe jij 360 graden campagnes kan inzetten om jouw sales te boosten? Maak dan snel een afspraak door te mailen naar info@vansluijsdam.com of vul het contactformulier in.

Don’t push people to where you want to be. Meet them where they are.