Flexwerken in Dordrecht met vakantiegevoel!

Het is augustus en we willen dat ontspannen vakantiegevoel vasthouden. Ik heb 3 heerlijke plekken in Dordrecht en omgeving ontdekt waar je jouw laptop kan opklappen om te werken en dat vakantiegevoel kan vasthouden.

Heb jij nu ook al zin om buiten de deur te gaan werken?  Laat het weten wat jouw favoriet is via Instagram!

1. Zuileshoeve, Dordtse Biesbosch

Veruit mijn persoonlijke favoriete plek, de Zuileshoeve. Het ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van het Biesboschcentrum Dordrecht waar je jouw auto kan parkeren. Het is er prachtig en het terras aan het water is oprecht mijn lievelingsplek in Dordrecht en omgeving. Je kan er makkelijk werken aan een tafeltje of je kan een aparte vergaderruimte huren.  Een kamer huren om er een worktrip van te maken kan natuurlijk ook.  Midden in de natuur komen je creatieve vibes tot leven en ook je smaakpapillen zijn er in goede houden. Ze hebben namelijk de lekkerste vega-krokketten en de friet met mayo is ook altijd een topper.

De foto’s spreken voor zich, het is dé heerlijkste plek om te flexwerken in Dordrecht en omgeving. De hond is ook altijd welkom.  Het personeel past zelfs graag op je hond als je naar de wc moet. Ik ben fan, ik hoop jij snel ook!

De Zuileshoeve is geopend op woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00uur. Check van tevoren altijd even hun Instagramaccount, het kan zijn dat de openingstijden worden aangepast vanwege evenementen.

2. Villa Augustus, rand Dordrecht Centrum

De tuin, de citroenmerenguetaart en de architectuur van het hotel… Villa Augustus staat niet voor niets vaak genoemd in artikelen over Dordrecht in lifestyle magazines zoals LINDA en Libelle. Parkeren is betaald en kan gewoon naast het restaurant.

Veel van de kaart komt uit de moestuin en werken in de tuin is gewoonweg heerlijk. Werken bij Villa Augustus is vooral heerlijk op maandag, dinsdag of woensdag als de toeristenstroom nog niet op gang is gekomen.

Ik vind het een heerlijke plek als ik iets zoek wat dichtbij huis is, maar wel relatief veel natuur heeft. Ook al is de natuur in de vorm van een prachtige tuin.
Goed om te weten, de hond is welkom in de tuin, het restaurant en de markt.

Eerlijk is eerlijk, de service is niet top. Je geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Maar als je daar doorheen kan kijken is het een heerlijke inspirerende locatie. Villa Augustus is elke dag open van 8:00 tot 00:00uur.

3. Stay Okay, Dordtse Biesbosch

De Stay Okay is de perfecte werkplek voor als je daarna of daarvoor het water op wil gaan. Ik combineer mijn suptochtje graag met even werken bij het Stay Okay Hostel.

Het is simpel en heerlijk midden de natuur.  Meer heb je niet nodig toch?

Parkeren kan voor de deur, een sup of kano huren doe je bij Drijf naast de Stay Okay én de hond is welkom. Wel handig om rekening mee te houden, zorg dat je met de auto bent zodat je jouw laptop daarin kan leggen als je na het werken het water opgaat.

De Stay Okay is elke dag geopend, tijden kan niet vinden online. Maar mijn ervaring is dat ze altijd wel open zijn.

Geïnspireerd geraakt en wil je ook werken op deze locaties? Laat weten welke jouw favoriet is via Instagram @van_sluijsdam.

Populaire berichten

 • Branding als basis

  Branding is je basis

  Branding is je basis   Ondernemingen groot of klein, [...]

 • Ontdek 4 veelvoorkomende fouten in content creatie

  Als zzp’er maak je vaak zelf je content. En [...]

 • Instagram abonnementen, wat nu?!

  Het is zover: Facebook en Instagram komen met betaalde [...]

Amber van Sluijsdam

Hoi, ik ben Amber van Sluijsdam, een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach. Ik werk met ondernemers, MKB met business over de hele wereld en lokale bedrijven met internationale ambities.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.