Marketing- en brandingtraject

Op een eerlijke en duurzame manier een business bouwen, promoten en ook geld verdienen. Het kan met een goede basis, een flinke portie lef, authenticiteit en doorzettingsvermogen.

Tijdens het 30-dagen traject gaan we exact dát realiseren.

Workshop branding en pr

Simpel, helder & Sprankelend Authentiek

Branding is de fundering van je business, de basis van jouw booming business.

Dat moet helder, simpel en duidelijk zijn voor jou als ondernemer, je consumenten, de bank, de freelancers of het personeel dat voor je werkt en zelfs je buurvrouw.

Je basis en dus branding goed neerzetten is essentieel om duurzaam en eerlijk te ondernemen en om herkenbaar te zijn. Maar het is ook de basis van je marketingplan, je content, je communicatieboodschap en employer branding.

Met een goede branding kan jouw business gaan shinen!

In 30 dagen van nu naar een duidelijke branding & marketingstrategie!

  • Je business duidelijk op papier
  • Jouw authentieke intenties omarmen en concreet maken
  • Merkverhaal en boodschap formuleren
  • Doelgroep analyse
  • De blauwdruk van jouw marketingstrategie

Dat heb jij na 30 dagen!

Tijdens het branding- en marketingtraject gaan wij samen 30 dagen intensief aan de slag.  We starten op dag 1 met een intensieve sessie om tot jouw pure authentieke missie en kernwaarden te komen.  Tijdens de andere 30 dagen gaan we die kernwaarden en inzichten laten landen, concreet maken en vertalen naar jouw merkverhaal en branding.

We maken jouw merk visueel door middel van een moodboard. Ook ideaal om daarna een brand identity te ontwikkelen ;-)
Je hebt na het branding gedeelte van de 30 dagen een eigen manifesto.

Dan is het tijd om goed te kijken naar jouw doelgroep(en).  Wat doen ze op zondagmiddag? Welke telefoon gebruiken ze?  Aan de hand van een vragenlijst maken we echte personen van jouw doelgroep(en). Zo wordt het makkelijker voor jou als ondernemer maar ook voor je designers en marketeers makkelijker om jouw business in de markt te zetten en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Als laatste combineren we alles tot een blauwdruk van een marketingplan. Een basis van je marketingstrategie die in nog jaren kan blijven inzetten.  Wel zo duurzaam!

Helemaal leuk; Je hebt tijdens die 30 dagen én ook nog 30 dagen daarna direct toegang tot mij en deel ik mijn expertise met jou.
Wel zo fijn, we maken je branding en business’ authenticiteit concreet. Je hebt na 30 dagen echt de handvatten om je business te laten groeien of lanceren.

Shine met je business!

Het Van Sluijsdam Marketingtraject is ontwikkeld om een echt en helder zicht te krijgen op jouw merk.
Ideaal voor MKB- bedrijven, eenmanszaken en starters.

Heb jij een multinational en wil je ook aan de slag met branding of re-branding?
Kijk dan vooral even hier!

Sprankel met je personal brand!

Het Van Sluijsdam Marketingtraject is er ook voor zzp’ers & professionals.  Tijdens de 30 dagen gaan we aan de slag met het merk JIJ en zorgen er samen voor dat jij jouw dromen kan gaan waarmaken.

Superhandig als je een boek gaat schrijven of meer wil spreken op evenementen.