Hi, ik ben Amber

Het gezicht achter Van Sluijsdam Consultancy en ontwikkelaar van het Van Sluijsdam Brandingstraject. Ondernemer en marketeer met een passie voor merkbeleving.

Ik geloof dat iedereen en ook ieder merk (bedrijf) een verhaal te vertellen heeft dat het verdient om gehoord, gezien en gelezen te worden!

Omdat het niet altijd meteen duidelijk is wat dat verhaal is, of wat jou/ jouw merk uniek maakt heb ik een brandingstraject ontwikkeld. We gaan terug naar de basis en werken vanuit daar naar relevante content onderwerpen en een promotieplan op basis van organisch (niet betaald) bereik en PR.

Daarnaast ben ik door mijn jarenlange ervaring ook goed in de internationale marketingpuzzels. Daarom werk ik ook graag aan internationale marketingprojecten.

“Branding moest makkelijker en effectiever kunnen”

Het Van Sluijsdam-traject is ontstaan omdat ik geloofde dat de basis van je merk vinden niet moeilijk zou moeten zijn. Brandingstrajecten zijn vaak lang, ingewikkeld en er zijn veel mensen bij betrokken, een puzzel die niet te doen is. Dat moest en kon anders!

Naar aanleiding van mijn droom om workshops te gaan geven om ondernemers te helpen om met hun verhaal in de media te komen, kwam dit traject ineens op papier. Want als je in de media wilt komen, moet je een helder, duidelijk en samenhangend verhaal hebben, niet alleen in het AD, maar ook op je website, social mediakanalen en andere communicatieplatformen. Ik combineerde mijn ervaringen en kennis tot een marketingtraject voor zzp’ers, kleinere ondernemingen en het MKB.

Think Global, Act Local

Ik heb inmiddels jarenlange marketingervaring in de media, retail, FMCG en de logistieke en IT-sector. Dankzij mooie werkgevers en klanten heb ik veel mooie Internationale marketingtrajecten mogen doen zoals Europese productlanceringen of 360-merk activaties in de Benelux en zelfs China en ook lokale/ nationale marketingcampagnes.

Ik vind het leggen van verbanden om kansen en te gekke pr-campagnes te creëren het allerleukste om te doen. Ik zorg ervoor dat doelgroepen worden bereikt en dat we brand affinitie creëren door het tot leven brengen van jouw verhaal.

Touch hearts and drive behaviour 😉

Daarom kan ik het ook niet laten als ik kansen zie om belevingen en win-winsituaties te creëren voor anderen om dat te stimuleren en realiseren. Vandaar ook de diensten PR, Personal Branding én International Marketing, want ik doe zoveel meer dan alleen PR voor bedrijven én personen.

Natuurlijk Mindful

Met al dat denken en kansen zien kan ik al snel veel in mijn hoofd gaan zitten. Ontspanning maar ook inspiratie vind ik in de natuur.  Lekker wandelen met de hond door de Biesbosch of over de Veluwe, met mooi weer suppen en bevers kijken. De modellen in het brandingstraject zijn niet voor niets een klavertje-4, een boom en een van de oudste tekens ter wereld!

Naast dit alles zet ik me ook graag in voor gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. Ik wil mezelf geen feminist noemen, maar dat is het wel. Na genoeg ervaringen waarbij ik benadeeld ben, is het tijd voor gelijkwaardigheid! En natuurlijk zet ik me graag in voor het welzijn van diertjes zoals met de Biesbosch clean up of donaties voor het lokale dierenasiel.

Nu weet je veel van mij, maar ik niets van jou!

Tijd om kennis te maken!

Referenties

Amber is incredibly efficient and a great person to bounce ideas off. She is always keen to try something new and break boundaries and it’s so refreshing that a client understands the importance of a 360 approach to brand marketing, I worked closely with Amber on the PR side, but she always makes sure all elements tie up to ensure a successful campaign. I can always rely on Amber when it comes to events, it’s always so smoothly run and organised.

Lauren Hillyer, BWP Group (UK)

Met haar ‘hands-on’ en ‘no-nonsense’ mentaliteit helpt Amber ons iedere dag om de merkbeleving en zichtbaarheid van Fresh ’n Rebel bij de doelgroep te vergroten!

Bas de Wilde, Sitecom Europe BV

Gedreven, to the point en vol energie. Afspraak is afspraak en ontzorgen is haar sleutelwoord.

Ad Beerens, Waterpas Civiel Adviesbureau

Wauw, wat een energie straalt ze uit! Binnen no-time weet ze wat de klant vraagt en verwacht. Daarna volgt snel een concreet stappenplan, wordt het werk uitgevoerd en volgt een scherpe analyse. En alles met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ga zo door!

Wim Stolk, Waterpas Civiel Adviesbureau

Amber heeft mij, mijn kantoor, enorm geholpen met de online positionering. Juist daar waar mijn kantoor, het merk veel te weinig zichtbaar was heeft Amber ervoor gezorgd dat we zichtbaar, vindbaar en bereikbaar zijn geworden. Amber heeft een mooi compleet marketingplan gemaakt waarmee we voorlopig online vooruit kunnen. Amber denkt heerlijk mee, probeert zich echt te verplaatsen in mijn positie, komt met waardevolle input en inzichten, en straalt plezier in haar werk uit.

Erwin Dornscheidt, Baas Makelaardij