Over Amber

Een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach

“Touch hearts and drive behaviour.”

Hoi, ik ben Amber van Sluijsdam, een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach. Ik werk met ondernemers, MKB met business over de hele wereld en lokale bedrijven met internationale ambities.

Met een no-nonsense en hands-on aanpak help ik ondernemers met het maken van een connectie (emotionele connectie) met hun klanten,
potentiële klanten en andere stakeholders zodat zijzelf en hun business kunnen groeien.

Het allerleukste om te doen vind ik een merk tot leven brengen in een ervaring of echte merkbeleving waardoor iedereen betrokken bij het merk
er een blij en voldaan gevoel aan overhoudt. En daarnaast ervoor zorgen dat die boodschap en beleving in de doelgroep terecht komt via allerlei
verschillende kanalen.

Passie voor ondernemen

Naast marketing is ondernemers helpen echt mijn passie. Ondernemers helpen met vermarkten van zichzelf zodat zij hun dromen kunnen waarmaken met Personal Branding. Maar ook ondernemers helpen met hun business door de stok achter de deur te zijn en ze door de moeilijke momenten heen te coachen.

Vanuit die passie voor ondernemers helpen meer uit zichzelf en hun business te halen ben ik ook bezig met opzetten van het platform Amplify your Business Club (ABC). Een platform waar je als ondernemer naar toe kan voor relevante informatie over ondernemen, marketing en uiteindelijk ook over financiën en operations.

Referenties

Amber is incredibly efficient and a great person to bounce ideas off. She is always keen to try something new and break boundaries and it’s so refreshing that a client understands the importance of a 360 approach to brand marketing, I worked closely with Amber on the PR side, but she always makes sure all elements tie up to ensure a successful campaign. I can always rely on Amber when it comes to events, it’s always so smoothly run and organised.

Lauren Hillyer, BWP Group (UK)

Met haar ‘hands-on’ en ‘no-nonsense’ mentaliteit helpt Amber ons iedere dag om de merkbeleving en zichtbaarheid van Fresh ’n Rebel bij de doelgroep te vergroten!

Bas de Wilde, Sitecom Europe BV

Gedreven, to the point en vol energie. Afspraak is afspraak en ontzorgen is haar sleutelwoord.

Ad Beerens, Waterpas Civiel Adviesbureau

Wauw, wat een energie straalt ze uit! Binnen no-time weet ze wat de klant vraagt en verwacht. Daarna volgt snel een concreet stappenplan, wordt het werk uitgevoerd en volgt een scherpe analyse. En alles met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ga zo door!

Wim Stolk, Waterpas Civiel Adviesbureau

Amber heeft mij, mijn kantoor, enorm geholpen met de online positionering. Juist daar waar mijn kantoor, het merk veel te weinig zichtbaar was heeft Amber ervoor gezorgd dat we zichtbaar, vindbaar en bereikbaar zijn geworden. Amber heeft een mooi compleet marketingplan gemaakt waarmee we voorlopig online vooruit kunnen. Amber denkt heerlijk mee, probeert zich echt te verplaatsen in mijn positie, komt met waardevolle input en inzichten, en straalt plezier in haar werk uit.

Erwin Dornscheidt, Baas Makelaardij