“Ik vind het op sommige momenten doodeng”

Ondernemen is voor mij regelmatig de randjes van mijn comfortzone opzoeken. Dit jaar is mijn thema “Doen wat IK echt wil”, dromen najagen.

Allereerst zei ik mijn lange interim opdracht op, wat ook betekende dat ik mijn financiële zekerheid in een keer wegveegde uit mijn businessplan voor 2023.

Ik nam een maand (eigenlijk zelfs 1,5) waarin ik even niets hoefde. En nu ben ik bezig om 100% te doen wat ik wil doen, PR & Personal Branding. Fungeren als een PR-agency voor merken én professionals en ook wil ik ondernemers inspireren om aan de slag te gaan met hun eigen branding en PR.

En nu… Nu wordt het werkelijkheid. Het is nu allemaal voor het echie. De eerste nieuwe PR-klussen zijn binnen, ik ben weer gaan netwerken en bevind me weer op inspirerende plekken vol leuke ondernemers. Het klinkt allemaal superleuk, maar zo voelt het niet altijd…

Ik vind het op sommige momenten doodeng, op andere helemaal fantastisch, soms lig ik ’s nachts wakker van de stress om de shift en andere nachten lig ik wakker omdat ik zo ontzettend veel ideeën heb. Nu heb ik ook een bal in m’n buik van enthousiasme en van gezonde spanning want JE KAN JE NU INSCHRIJVEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Die nieuwsbrief, ik vind het wel een dingetje. Jarenlang heb ik het niet aangedurfd met twee redenen. De eerste was dat ik vond dat ik niets relevants te vertellen had.

De tweede, als marketingjunkie weet ik hoeveel slechte nieuwsbrieven er rondgestuurd worden (intern en extern bij de bedrijven). Wat er ook zou gebeuren, ik wil geen slechte nieuwsbrief uitsturen onder mijn eigen naam. En ik vind dat je een nieuwsbrief regelmatig moet uitsturen, dus niet de ene keer na 3 maanden en dan weer na een week. Ik wil wel betrouwbaar zijn op alle vlakken.

En nu… Ja nu kan iedereen zich inschrijven voor een maandelijkse nieuwsbrief. Een nieuwsbrief waarin je gewoon allerlei tips, inspiratie en ander leuks van mij krijgt voorgeschoteld. Extra leuk, ik heb 10 tips & weetjes verzameld over LinkedIn en die krijg je toegestuurd als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Ik ben echt zo nieuwsgierig naar jullie meningen en ik kijk er enorm naar uit om meer leuks met jullie te delen. Laat het me vooral weten via LinkedIn, Instagram of gewoon per mail.

Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je hier door gewoon op de tekst te klikken.

Dromen najagen

Populaire berichten

 • Branding als basis

  Branding is je basis

  Branding is je basis   Ondernemingen groot of klein, [...]

 • Amber van Sluijsdam in Rotterdam

  Ondernemen zonder safety net: Mijn ervaringen als single ondernemer.

  De struggles van de single vrouw & ondernemer… Op 6 [...]

 • Ontdek 4 veelvoorkomende fouten in content creatie

  Als zzp’er maak je vaak zelf je content. En [...]

Amber van Sluijsdam

Hoi, ik ben Amber van Sluijsdam, een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach. Ik werk met ondernemers, MKB met business over de hele wereld en lokale bedrijven met internationale ambities.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.