“Welcome to New York! It’s been waiting for you!”

“Welcome to New York! It’s been waiting for you!”

Geen grap dat nummer stond op in de taxi toen ik over de Brooklyn bridge naar Manhattan werd gereden.  Het was september 2016, mijn tweede keer naar NYC en mijn allereerste trip als single lady.  De trip was onvergetelijk om zo ontzettend veel redenen.

Een van de redenen wil ik met jullie delen, want het heeft letterlijk mijn leven veranderd.

Het was mijn tweede dag in The Big Apple en kwam net bij het 9/11 Memorial Museum vandaan.  Dat bezoek gaf me de rillingen en was oprecht emotioneel en heftig. Dus ik trakteerde mezelf op nieuwe schoenen. De meest fanastische leverkleurige enkellaarsjes met een naaldhak waar Carrie Bradshaw trots op zou zijn geweest.  Laarsjes in de tas, lunch to go en ik ging op weg naar het punt waar je uitzicht had op Lady Liberty.  Dit stukje wandelen werd onvergetelijk…

Ik liep langs een kerkje en toen ineens voelde ik me letterlijk On Top of The World. Het was een gevoel van puur geluk, succes, overwinning, onafhankelijkheid, vrijheid en het gevoel van “I made it”.   Mijn hart was warm en fuzzy, ik kon niet stoppen met lachen en de tranen rolden over m’n wangen. Uiteraard tranen van pure blijdschap.  Dat gevoel was fantastisch en daar en toen besloot ik dat mijn enige doel in het leven zou zijn dat gevoel vaker te hebben, dan al niet elke dag.

Een redelijk ambitieus doel, want ik heb het gevoel maar 2 keer gehad na dat moment in New York City.  Ik had gevoel toen ik de Kamer van Koophandel in Rotterdam uitkwam lopen met onder mijn arm de papieren van Van Sluijsdam Consultancy en keer spontaan toen in Rotterdam over de Coolsingel naar mijn auto liep na een succesvolle meeting.

Het doel bestaat nog steeds, want ik weet zeker dat dat het gevoel van puur geluk en complete alignment is. En nu, ben ik vlakbij dat NYC-gevoel want ik voel de light variant opborrelen. Dit omdat ik iets heb gedaan waar ik ontzettend trots op ben.

Amber in NYC
Amber bij Good Morning America

Ik heb al mijn ervaringen en kennis omgetoverd in een traject voor ondernemers waarmee zij hun personal branding of de branding (merkidentiteit + meer) van hun bedrijf kunnen vaststellen en daar direct een promotieplan of marketingstrategie op te maken.  Het is simpel, makkelijk en zonder alle marketingjibberisch.

Het moment dat ik denk aan dat ik vrijdag 25 augustus met meerdere ondernemers dit Van Sluijsdam brandingstraject ga doen geeft me een NYC-gevoel light.

Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn op 25 augustus na de masterclass. Sowieso gaat dan het nummer Welcome to New York van Taylor Swift even op terwijl ik samen met de deelnemers toost op een succesvolle eerste masterclass!

NYC Central Park
Amber in NYC

Populaire berichten

 • Branding als basis

  Branding is je basis

  Branding is je basis   Ondernemingen groot of klein, [...]

 • Ontdek 4 veelvoorkomende fouten in content creatie

  Als zzp’er maak je vaak zelf je content. En [...]

 • Instagram abonnementen, wat nu?!

  Het is zover: Facebook en Instagram komen met betaalde [...]

Amber van Sluijsdam

Hoi, ik ben Amber van Sluijsdam, een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach. Ik werk met ondernemers, MKB met business over de hele wereld en lokale bedrijven met internationale ambities.

Ready to sparkle?

Neem nu contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.