Poef, toen was er een origineel Personal Branding traject!

Public Relations, Personal Branding beiden draaien om hetzelfde: een band bouwen met jouw doelgroep door middel van je verhaal (communicatie).  Dat betekent wel dat je de juiste content moet maken, en ook dat het niet alle kanten op mag gaan.

Daarom heb ik het afgelopen jaar gewoon ineens mijn eigen traject ontwikkeld met diverse opdrachten. Opdrachten en tools om achter jouw ambities te komen, een blauwdruk te maken van de kernonderwerpen voor jouw content én om uit te zoeken welke communicatiekanalen bij jou passen. En dat kan je allemaal inzetten voor jouw ultieme doel!

Dit kan je inzetten om jezelf in de markt te zetten. Superhandig als je graag spreker wil zijn of werkt als ZZP’er. Maar je kan het ook inzetten om jouw product in een magazine als LINDA of Libelle te krijgen. Of stel je voor dat ineens jouw favoriete influencer het product wil hebben want ze voelen zich aangetrokken door jouw verhaal, jouw visie en jouw passie! Het kan allemaal!

 

€100 korting!

Deze heerlijke opdrachten en kennis heb ik omgezet in een ware PR & Personal Branding Masterclass.  Een hele dag gaan we in het mooiste hotel van Dordrecht aan de slag met jouw verhaal. De eerste Masterclass is op vrijdag 25 augustus. Tickets zijn € 495,00 excl. BTW maarrrrrr tot en met 20 juli kan je ze bestellen voor de Early Bird Special Price van € 395,00 excl. BTW.  Aanmelden doe je via deze link!

Superveel tools om direct te starten!

Na de masterclass heb jij de tools in handen om te starten met jouw verhaal. En deze delen op de communicatiekanalen die bij jou en/of jouw merk passen.

Je gaat namelijk naar huis met:

 • Jouw verhaal op 1 A4’tje
 • Een Content Blueprint
 • Superveel inspiratie voor content
 • Een start aan jouw marketingstrategie
 • Inzicht in jouw doelgroep

Professionele profielfoto + 2 extra’s fotos!

Extra leuk, je krijgt tijdens de masterclass een mini fotoshoot met Danielle Vliegenthart in het prachtige Stadshotel Steegoversloot. Je gaat dus naar huis met 1 profielfoto en 2 extra foto’s.  Kortom; je kan echt direct aan de slag met je content!

Dromen

En dat is natuurlijk niet alles, want ik zou ‘me’ niet zijn als alles tot in de details is geregeld.

Ik roep bij PR-events altijd dat mensen een aantal dingen onthouden.

 1. Het eten
 2. De hygiëne
 3. De sfeer.

Dus ik garandeer je een heerlijke lunch, fantastische snacks en uiteraard een grandioze keuze uit thee, verse muntthee, espresso’s, cappuccino’s, flat Whites’, latte ’s, en die kunnen ook nog met havermelk! Er liggen notitieboekjes en pennen voor je klaar, en uiteraard krijg je alle opdrachten gewoon op papier zodat je direct aan de slag kan.

Wat wil je nog meer?😉

Korting?! Meld je aan voor de masterclass voor vrijdag 21 juli en ontvang een Early Bird prijs met maar liefst € 100 korting op de reguliere prijs!

Populaire berichten

 • Branding als basis

  Branding is je basis

  Branding is je basis   Ondernemingen groot of klein, [...]

 • Ontdek 4 veelvoorkomende fouten in content creatie

  Als zzp’er maak je vaak zelf je content. En [...]

 • Instagram abonnementen, wat nu?!

  Het is zover: Facebook en Instagram komen met betaalde [...]

Amber van Sluijsdam

Hoi, ik ben Amber van Sluijsdam, een ondernemende marketeer gespecialiseerd in Public Relations en merkbeleving, personal branding expert en business coach. Ik werk met ondernemers, MKB met business over de hele wereld en lokale bedrijven met internationale ambities.

Ready to sparkle?

Neem nu contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.