Personal Branding

We zijn fan van Oprah, Chantal Jansen, Leonardo di Caprio of een influencer als Kim Kardashian. Alles wat zij hebben en doen, willen wij (of althans hun volgers) ook. Iedereen is opzoek naar inspiratie en willen tegelijk hun authentieke zelf zijn. Als Oprah het kan, dan kan jij het ook!

Het merk jij!

Binnen personal branding, gaan we aan de slag met het merk JIJ! We gaan van jou als persoon, als ondernemer en als wie jij bent. En dat gaan we op een juiste manier laten zien via social media, google, media, offline of waar het nodig is om jouw doelen te verwezenlijken.

Een voorbeeld: Jij wil een spreker worden.

Dan moeten we aan de slag met jouw expert-status. Denk aan de juiste bewoording op LinkedIn en eventueel je website, maar ook hoe presenteer jij jezelf als je je aan iemand voorstelt. Zorgen dat je de juiste content gaat delen, zodat jij opvalt bij jouw collega’s en de mensen die je moeten gaan boeken.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen jouw personal branding traject met het uitzoeken wie jij bent, wil zijn, wil uitstralen, wat je passie is en wat jij wil dat mensen over jouw zeggen als je niet in een ruimte bent. Na de tweede sessie hebben we het ‘geraamte’ van het merk JIJ. In de derde en laatste sessie maken we een marketingstrategie en een contentplan. Dit houdt in dat we de communicatiekanalen gaan selecteren en wat jij willen communiceren. Na drie sessies heb jij de juiste handvatten om het merk JIJ in de markt te zetten en te verspreiden.