Van Sluijsdam Marketingtraject

Zet je totale basis voor je marketing neer met slechts 5 simpele stappen.

Van branding incl. merkwaarden en jouw merkverhaal tot aan een marketingplan.
Inclusief een deep dive in je doelgroep(en), welke content onderwerpen bij jouw merk passen en een PR-strategie.

Wat jouw business uniek maakt!

Ieder merk heeft een uniek verhaal. Exact hetzelfde bestaat niet, er zitten namelijk altijd andere mensen achter de schermen.
Tijdens het Van Sluijsdam Marketingtraject starten we met branding.  Wat maakt jouw business uniek, waar sta je voor en wat is jouw gewenste reputatie?

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject start met het in kaart brengen van je merkverhaal, merkwaarden (kernwaarden) en al het andere wat je uniek maakt.  Je krijgt alles helder in het merk-klavertje-4.

Daarna zetten we de merkwaarden om tot content onderwerpen zodat je een goede richtlijn hebt voor content. Content voor je website, blogs, podcasts, nieuwsbrieven, persberichten en social media.

Dan is het tijd om goed te kijken naar jouw doelgroep(en).  Wat doen ze op zondagmiddag? Welke telefoon gebruiken ze?  Aan de hand van een vragenlijst maken we echte personen van jouw doelgroep(en). Zo wordt het makkelijker voor jou als ondernemer maar ook voor je designers en marketeers makkelijker om jouw business in de markt te zetten en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Uiteindelijk vangen we alles in een marketingplan dat direct ook jouw PR-plan en content-plan is. Hoe fijn is dat!?

Marketingtraject voor jouw business!

Het Van Sluijsdam Marketingtraject is ontwikkeld om snel en simpel zicht te krijgen op jouw merk en wat je moet om te zorgen dat je jouw merk promoot. Van branding tot aan marketingplan. Alles in 5 stappen.  

Personal Branding

Het Van Sluijsdam Marketingtraject is er ook voor zzp’ers & professionals. Je kan het traject namelijk ook doorlopen voor jouw Personal Branding. Superhandig als je een boek gaat schrijven of meer wil spreken op evenementen.