Van Sluijsdam Brandingstraject

Alles begint met een verhaal. Je bedrijf of jezelf presenteren on- en offline.

Voor iedereen die opzoek is naar zijn echte verhaal en hoe die moet promoten heb ik een traject ontwikkeld.

Snel, simpel en zonder gedoe heb jij zo je brand identity, branding, verhaal, storytelling, de basis voor je content en je marketingstrategie. Perfect voor jouw personal branding of jouw bedrijf!

Het merk jij!

Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen. Niemand heeft exact dezelfde opleiding, ervaringen, kennis, herinneringen en inzichten. Hetzelfde geldt voor jouw bedrijf! Niemand heeft exact hetzelfde team, dezelfde skills en expertise in huis. Genoeg om jezelf te onderscheiden in jouw branding!

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject start met het uitvogelen van wie je bent, wil zijn en wat je wil nalaten op deze wereld. Dit kan je ook gemakkelijk voor je bedrijf doen. Je krijgt aan de hand van een aantal vragen inzicht in jouw merkwaarden, jouw slogan en het allerleukste; je ontdekt jouw unieke plek in dat alles. En dat is wanneer de magie om de hoek komt kijken!

We gaan samen jouw merkklavertje 4 invullen en daarna omzetten naar een content blueprint. De blueprint zorgt ervoor dat je de basis legt voor talloze content onderwerpen en misschien krijg je wel inspiratie voor nieuwe business ideeën.

Iets beters kan jij je niet wensen wanneer je aan de slag gaat met je marketing!

Van content naar promotie, jouw marketingstrategie.

Als je weet wat jij komt brengen, is het tijd om te zorgen dat je jouw doelgroep gaat bereiken. Samen maken we een marketingstrategie, wat ik eigenlijk liever jouw promotieplan noem, om te zorgen dat jij het bereik krijgt wat je verdient!

Marketingstrategieën hoeven niet moeilijk te zijn. Het kunnen complexe puzzels lijken want alles is aan elkaar gelinkt. Maar zoals je weet en onthoudt dat jouw merk (personal of business) doorvloeit naar alles wat je doet, dan kunnen we aan de slag!

Met de promotieboom (jouw promotieplan) komen tot de perfecte marketingstrategie en communicatiekanalen voor jou of jouw business. Daarin houden we rekening met jouw budget, jouw doelgroep én jouw content.

Wees geloofwaardig door PR

De tweede laag van de promotieboom is “Extern bereik & lead generatie”. Het stukje waar je laat zien dat je geloofwaardig bent en echt zo goed bent in wat je doet. Daarin komt ook PR aanbod.  Zorg dat je gezien wordt en benoemd wordt door andere media en dat je gezien wordt door een net iets andere doelgroep dan de mensen die jou al weten te vinden.

Social Media als megafoon

Uiteraard komt ook social media-aanbod in jouw promotieboom. Wij geloven niet dat social media jouw hoofddoel zou moeten zijn. Want wat heb jij aan 10.000 volgers op Instagram als Mark Zuckerberg ineens bedenkt om de stekker uit Instagram te trekken of iets te wijzigen? Laat social media voor je werken, en dat is exact hoe ze terugkomen in jouw marketingstrategie.

Brandingstraject voor jouw business!

Het Van Sluijsdam Brandingtraject is ontwikkeld om snel en simpel zicht te krijgen op jouw brand identity en wat je moet om te zorgen dat je jouw merk promoot. Wil jij een rebranding of is het tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen?

 

Speciaal voor zzp’ers & small business

Elk kwartaal geef ik een workshop om met zzp’ers door het brandingstraject te gaan voor hun personal branding en/of hun bedrijf. Het is compleet verzorgde dag inclusief een heerlijke lunch, de beste cappuccino’s en een profielfoto.